Header image  

SPECIAALZAAK IN
EDELSTENEN & MINERALEN
 
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
WINKEL
In de Alruin vind je een ruim aanbod aan edelstenen, mineralen en etherische oliën. Het aanbod aan edelstenen en mineralen is verbluffend: van een grote diversiteit aan ruwe stenen voor verzamelaars en liefhebbers, naar druzen en geodes in amethist, coelestien, bergkristal, enz… naar mooie sieraden en sculpturen waarin edelstenen verwerkt zijn.

De collectie sieraden is eveneens divers, gaande van ringen tot oorbellen, in zilver ingezet of zuiver. Ook bieden we geslepen stenen aan, cabuchon of gefacetteerd. Kortom: er is voor elk wat wils, en de meeste bezoekers van onze zaak genieten dan ook steeds van de natuurlijke rijkdommen die wij tentoonstellingen. Bij deze kan ik dan ook zeggen dat dat ook een beetje onze missie is: de mensen ontvankelijk maken voor de natuurlijke rijkdommen. Ook etherische oliën zijn natuurlijke rijkdommen die kunnen aangewend worden, bvb. voor aromatherapie. We presenteren een aantrekkelijk aanbod aan etherische oliën, waarbij ook enkele specifieke combinaties van oliën, bvb. voor massages, huidaandoeningen, etc… Om het aanbod te completeren bieden wij aan de bezoekers ook nog gespecialiseerde literatuur aan, waarin de verschillende facetten van het mineralenleven aan bod komen. In vele boeken vinden we ook informatie over de heilzame werking van edelstenen.

Bij een bezoek aan de Alruin kan u ook steeds bijkomende informatie vragen aan onze man/vrouw aan de balie. Wij kunnen advies verlenen inzake de juiste keuze voor een specifieke steensoort, een etherische olie, etc. naargelang uw huidige levenswijze.


 

LIGGING :
De Alruin
Sint-Katelijnestraat 115
2800 MechelenVoor een gedetailleerde wegbeschrijving, klik hier.

OPENINGSUREN :
Dinsdag : 12u - 18u00
Woensdag : 10u - 18u00
Donderdag : 10u - 18u00
Vrijdag : 10u - 18u00
Zaterdag : 10u - 18u00
& op afspraak.

 

Van 15/11 t.e.m. 31/03 sluit de Alruin wat vroeger. Je kan je aankopen dan doen tot 17u00...

MET VAKANTIE VAN :
09/01/17 t.e.m. 15/01/17